Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Advantix spot on - a kutyád is ezt választaná

A mindennapok során a kutyák felhőtlen örömét gyakran beárnyékolják azok a paraziták, melyek rengeteg kellemetlenséget okoznak a számukra. Nem számít, hogy légyről, szúnyogról, bolháról vagy kullancsról van-e szó, minden esetben fontos, hogy megfelelő védelmet biztosíts a házi kedvenced számára.

Az Advantix spot on készítményt a Bayer Állategészségügy fejlesztette ki annak érdekében, hogy a négylábúak védve legyenek a nem kívánatos rovarokkal szemben. A termék használata független a kutyus életkorától, az Advantix spot on ugyanis már a 7 hetes kutyakölykök esetében is bátran alkalmazható. Emellett annak sincs különösebb akadálya, hogy vemhes vagy szoptató szukák védelmét biztosítsuk általa. Mint, ahogy az angol elnevezés, a “spot on” is utal rá, az oldal használata nagyon egyszerű, hiszen csak rá kell csöppenteni belőle a kis kedvenc bundája alá.

Az Advantix spot on szinte azonnal kifejti a hatását, ami azt jelenti, hogy a kutyusod búcsút inthet a rovarcsípéseknek, a fájdalmas viszketésnek és azoknak a betegségeknek, amiket ezek a paraziták nap, mint nap előszeretettel terjesztenek. Az eddigi ismereteink szerint a kullancsok közel kétszáz féle kórokozót terjesztenek, és akkor még nem beszéltünk a szúnyogokról és a legyekről, amik szintén nagy veszélyforrást jelentenek a házi állatokra nézve. Amennyiben azt szeretnéd, hogy a kutyusod egész nap jól érezze magát a bőrében, és mindig jó kedvű legyen, akkor az Advantix spot on mellett tedd le a voksodat! Hidd el, ő is azt választaná!