Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > > >

ApisPlus oldat 2 ml

Ár:
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Elérhetőség:Raktáron: szállítás 1 munkanapon belül
Központi raktáron: szállítás 4 munkanapon belül
Előrendelhető: a szállítási időről e-mailben értesítjük
Raktáron

ApisPlus™ egy forradalmi áttörés a méh-egészségügy megőrzésében. Elősegíti és erősíti a méhek természetes tisztálkodási ösztönét amely természetes módon védi a méheket kártevők és betegségek ellen. A termék pozitívan befolyásolja a méhcsaládok növekedését és termelékenységét. Ezzel egyidejűleg megvédi a méhek idegrendszerét a növényvédő szerek negatív hatásaitól, ideértve a legveszélyesebbnek tartott neonikotinoid alapú növényvédő szereket amik a legfrissebb kutatások szerint a legfőbb okai a kolóniaösszeomlási rendellenességnek (CCD).

Teljesen természetes:

A legfőbb összetevői az ApisPlus™ készítménynek a hétköznapi komlóból (Hummulus lupulus L.) szelektíven kivont izomerikus flavonoidok alapjai.

Kiszerelés: 2 ml
Menny.:db

  • Többéves állatgyógyászati tapasztalattal rendelkező csapat
  • Kiszállítás akár 24 órán belül

Leírás és Paraméterek

 

Az ApisPlus™ hatékonyságát mind laboratóriumi vizsgálatok, mind gyakorlati, méhészek által végzett tesztek is alátámasztották. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a kezelt méhcsaládoknál jelentősen csökkent a
növényvédő szerek által okozott mérgezés. Nem volt megfigyelhető népesség veszteség. Továbbá nem volt viselkedésbeli változás megfigyelhető, úgy mint térbeli orientáció, vagy memória. Azoknál a méhcsaládoknál amelyek rendszeresen kezelve voltak ApisPlus™-al jelentős növekedés volt megfigyelhető a királynő peterakási hajlandóságát illetően, ami erősebb kolóniát és jobb téli túlélési arányt eredményezett.
ApisPlus™-t egész szezonban és/vagy minden generáció váltáskor ajánlott használni a népesség növekedés és az egészségesebb méhcsaládok fenntartása érdekében. A termék betakarítási időszakban is használható, a ApisPlus™-
nak nem szükséges türelmi időt biztosítani.

Növeli a méhek tisztálkodási ösztönét:

ApisPlus™ segít erősíteni a méhek önfenntartó ösztönét, úgy mint tisztálkodási, kölcsönös tisztogatási ösztön, illetve parazita eltávolítás a kaptárból. Ezek a vislekedésminták fontos szerepet játszanak a méhek immunitásának
fenntartásában a kártevők, betegségek és különféle mérgezések ellen. Erős tisztálkodási ösztön segíti a méheket a halott, gyenge és beteg lárvák gyors (24 órán belül) eltávolításában. Az ApisPlus™-nak köszönhetően a méhek tisztán tartják a kaptárat és a méhcsaládot.

A növényvédő szerek nem jelentenek többé gondot:

A méhek nagyon érzékenyek a növényvédő szerek mérgező hatásaira. Ahhoz, hogy a növényvédő szerek hatékonyabbak legyenek a különféle kártevők elpusztításában, a növényeken kell maradniuk egy bizonyos ideig. Ez azt eredményezi, hogy beszennyezik a növények pollenjét, nektárját, mézharmatot, illetve a vizet, ami a legnagyobb forrása a méhek mérgezésének a növényvédő szerek által.
A mérgezés tünetei a következők (a teljesség igénye nélkül):
■ lecsökkent aktivitás
■ szervezetlenség a méhek szokásos munkavégzésében
■ a lárvák fejlődésének és a lárvák gondozásának csökkenése
■ megnövekedett érzékenység a különféle parazitákkal szemben
■ alacsonyabb áttelelési arány
■ memória vesztés és zavartság
A növényvédőszer mérgezés következménye, hogy a méhek eredményessége és túlélési esélyei jelentősen lecsökkennek. Hála ApisPlus™-nak a méhek peszticid mérgezése már nem egy komoly probléma. ApisPlus™ természetesen véd a peszticidek mérgező hatásaival szemben, limitálva az egyik legfőbb okát az elnéptelenedési szindrómának, vagy más néven kolonia összeomlási rendellenességnek (CCD).

Növeli a méz mennyiségét:

Egy egészséges és erős méhcsalád sokkal termelékenyebb, mint egy gyenge. Köszönettel az ApisPlus™-nak a méhpopuláció a kaptárban és a kolónia ereje és túlélési esélyei megnőnek. ApisPlus™ teljesen természetes biotermék ami nem hagy semmilyen egészségtelen származék-anyagot a mézben, így a méz kiváló minősége megőrizhető, miközben a méhcsalád is védettséget élvez. A tesztek során a megnövekedett tisztálkodási ösztönnek köszönhetően az ApisPlus™-al kezelt méhcsaládok körülbelül 3 és fél Dadant-kerettel több mézet állítottak elő, ami nagyjából 3 kg többletet jelent egy hónap alatt.

Megnöveli a méhek áttelelési arányát:

Egy egészséges jó állapotban lévő méhcsalád a nyári-őszi időszakban, magasabb áttelelési arányt jelent. Azoknál a kaptáraknál melyek ApisPlus™-al voltak kezelve észrevehetően megnövekedett a királynő peterakási rátája ami a kolónia erősödéséhez vezetett ,ez jelentősen megnövelte a túlélést a téli hónapokban. A tesztek során a kezelt méhcsaládok kivétel nélkül túlélték a telet és sokkal erősebbek lettek a tavaszi hónapokra, mint a kezeletlen családok.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő