Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Az Advantix nyakörv nem kegyelmez a kártevőknek!

Az Advantix spot on kíméletlen megoldás, már ami a kullancsokat, bolhákat, atkákat, szúnyogokat illeti. Nincsen kivétel, kakukktojás és véletlen.

Ez a készítmény 4 hétig biztosít védelmet a kutyád számára a kártevőkkel szemben. Ez bizony óriási pozitívum, különösen manapság, amikor nem elég, hogy a hideg, zord, fagyokkal teli telek hiányában hihetetlen mértékben elszaporodtak a vérszívók, nagyobbik részük még fertőzött is. Vagyis duplán veszélyt jelentenek az állatok számára. Kikerülni lehetetlenség őket, mivel a téli zimankóban sem pusztulnak el.

Régen úgy hangzott a hivatalos utasítás, hogy ősszel és tavasszal fokozottan érdemes figyelni a kullancsokra, mert az enyhe, mégis nedves idő kedvez a megjelenésüknek. A nyári hőségben nem aktivizálódnak, míg télen hibernálódnak, sőt akár el is pusztulhatnak. Napjainkban annyiban változott a felhívás, hogy az év egészében érdemes figyelmet szentelni a kutyák maximális védelmére, ugyanis lassan nem lesznek elkülöníthető évszakok, ezzel együtt a kártevők jelenléte is állandósul. Ez alól a szúnyogok kivételek, az ő szerepük az ősz beköszöntével lejár, de nyáron rengeteg kellemetlenséget okozhatnak, a szívférgességről nem is beszélve, ami mind több és több kutyát érint.

Az Advantix spot on bírja a kihívásokat!

A vásárlás során egyedül a méretre érdemes odafigyelned. Ha otthon egy szabó centivel leméred kedvenced, házőrződ nyakméretét akkor nem tévesztheted el a kiválasztást. A nyakörv taszítja a vizet, így a nyári fürdőzéseknek és az őszi dagonyázásoknak sem kell búcsút inteni. Bolhákkal és atkákkal szemben is véd, vagyis egyetlen termékkel komplex eredmény érhető el.

Tartalomhoz tartozó címkék: advantix nyakörv advantix