Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Immunobee ásványi takarmány 1l

Csatolt dokumentumok

Ár:
4.400 Ft (3.465 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.710 Ft
Elérhetőség:Raktáron: szállítás 1 munkanapon belül
Központi raktáron: szállítás 4 munkanapon belül
Előrendelhető: a szállítási időről e-mailben értesítjük
Raktáron
Az ImmunoBee ásványi takarmányt mézelő méhek immunrendszerének erősítésére, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására használjuk.
Kiszerelés: 1 l
Menny.:db

 • Többéves állatgyógyászati tapasztalattal rendelkező csapat
 • Kiszállítás akár 24 órán belül

Leírás és Paraméterek

A természet biztosít minden szükséges tápanyagot az ember, az állatok és a növények számára ahhoz, hogy hosszú, egészséges és aktív életet élhessünk. Sajnos nem élvezhetjük teljes egészében mindezen földi javakat, mert táplálékainkat oly módon termesztjük és dolgozzuk fel, hogy azok nagy része nem használható a szervezetek számára.

A intenzív növénytermesztés bevezetése óta a növények egyre több mikroelemet vonnak ki a talajokból, ugyanakkor utánpótlás nincs. A növényvédőszer maradványok egyre jobban szennyezik a talajokat és a táplálkozási láncot. Mindezek eredményeképpen tudományosan igazolható hogy a növényekben és a talajokban folyamatosan csökken a mikroelemek szintje.

A mikroelemek és ásványi anyagok hiánya a szervezetben elsősorban az enzimek és vitaminok működését gátolja. Ezért a vitaminok és enzimek a megfelelő mikroelemek nélkül hatástalanok maradnak. Az analitikai módszerek fejlődése igazolta, hogy egy élő szervezet működéséhez több mint 70 mikroelem és ásványi anyag folyamatos jelenlétére lenne szükség.

Az élő szervezetek azonban nem tudnak felvenni akármilyen ásványi anyagot vagy mikroelemet. Ehhez ún. szerves molekula-komplexek kellenek, melyek átjutnak a bélfalon és a sejtfalon is. Mindezek a méhészetet sem hagyták érintetlenül. Az utóbbi időben a méhekkel kapcsolatban felmerült komoly betegségek nagy része a fent említett problémákra vezethető vissza. A modern életvitellel kapcsolatos ún. civilizációs betegségek az emberhez hasonlóan a méhészetben is megjelennek.

A legjobb megoldást, mint mindig, a természet fejlesztette ki huminsavak formájában. A huminsavak a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák, valamint a sejtek energiatermelését és védekező képességét is serkentik, és a méregtelenítésben is fontos szerepet játszanak.

A huminsav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint „természetes antivirális hatóanyagot” és „alternatív antibiotikumot” a modern tudomány is felfedezte.

Az ImmunoBee ásványi takarmányok a méhek számára szükséges mikroelemeket, természetes huminsav komplexek formájában tartalmazzák.

Adagolás:

 • 100 liter 50%-os cukorszirupba keverjünk 1-3 dl ImmunoBee szirupot
 •  A szuszpenziót önállóan is kihelyezhetjük egy tálkába
 •  Használat előtt alaposan felrázandó!

Felhasználás:  

 • Tavasszal és nyáron keverje a készítményt a cukorszirupba
 •  Legyengült családok esetén ajánlott a folyamatos etetés
 •  A készítmény sárgásbarnára színezi a cukorszirupot.

Tárolás:

 • Száraz fényvédett helyen, szobahőmérsékleten tároljuk
 • Hűtést nem igényel
 • Fagymentes helyen tároljuk!

Beadás módja etetés/szirupba
Hatóanyag. huminsavak
Családra elég/kiszerelés 100

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!