Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Pet Blog

A macska szállító praktikus kellék, aminek a közbenjárásával nyugodtan magaddal viheted cicádat, bárhova is vezessen az utad. Azért azt jó, ha tudod, hogy a cirmosok nem rajonganak az utazás ezen formájáért, de fiatal korban vagy kellő türelemmel abszolút hozzászoktathatóak a rácsos helyzethez.

A Foresto nyakörv 70 cm méretben nagytestű kutyák számára kiváló választás. Hogy miért érdemes ezt a márkák preferálnod? Mert maradéktalanul biztos lehetsz a nagyfokú minőségben és mert a segítségével hosszútávon pontot tehetsz a kullancsok, bolhák, kártevők kiküszöbölésének végére.

Az Advantix nyakörv kíméletlen megoldás, már ami a kullancsokat, bolhákat, atkákat, szúnyogokat illeti. Nincsen kivétel, kakukktojás és véletlen.

Macskafű

A lakásban tartott macskák a kijárós társaikkal ellentétben nem tudnak hozzájutni a kertben lévő friss fűfélékhez, amelyek nélkülözhetetlenek az emésztő szervrendszerük megfelelő működéséhez.

Megérkezett az ősz, fokozódik a kullancsveszély!

Négylábú Kedvenceink is megérzik az új évszak beköszöntét, és a lehullott falevelek vonzó célpontot jelentenek egy kis játékhoz. De az erdőben, mezőn, még a városi parkokban is vigyázni kell: a kullancsok ősszel megint támadnak...