Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kullancs nyakörvek betegséget terjesztő paraziták ellen

Felelősségteljes gazdiként nem csak arra kell odafigyelned, hogy a négylábú kedvenceidnek kényelmes otthont, tápanyagdús eledelt és sok-sok játékos órát biztosíts. Hazánkban a kullancsok sajnos egész évben veszélyt jelentenek a négylábúakra nézve, ami azért óriási probléma, mert rengeteg különböző súlyosságú betegség terjesztéséért tehetők felelőssé.

Éppen ezért nélkülözhetetlen a megfelelő védelmet biztosító kullancs nyakörv használata. A nem kívánatos paraziták rendszerint észrevétlenül kerülnek az állatok bőre alá, ahol vérszívással keserítik meg a mindennapjaikat. Ha arra leszel figyelmes, hogy a kutyád kedvetlenné válik és állandóan vakarja magát, akkor az egy figyelmeztető jel. Ilyenkor a lehető leggyorsabban el kell távolítani a kullancsot, ami sok esetben rendkívül idő- és energiaigényes művelet. A legjobb, amit tehetsz az az, hogy a megelőzés érdekében kullancs nyakörvvel örvendezteted meg a háziállataidat.

Kínálatunkban többféle termék is megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy a kis kedvenceid korának, méretének megfelelő nyakörveket vásárold meg. A használatuk rendkívül egyszerű, hiszen a felhelyezést követő 24 órán belül automatikusan elkezdik kifejteni a hatásukat, ami körülbelül 6-7 hónapon keresztül biztosít megfelelő védelmet számukra a paraziták ellen. Az egyre enyhébb telek miatt a kullancs nyakörv alkalmazása egész évben javasolt, így érdemes egyszerre többet is beszerezned. Amennyiben azt szeretnéd, hogy az imádott négylábúid sokáig egészségesek maradjanak, akkor minél előbb üsd nyélbe a vásárlást!

Tartalomhoz tartozó címkék: foresto bolhanyakörv kullancs nyakörv