Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MESZESEDÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEK

Rendezés:

Mi tévő legyél meszesedés ellen?

A meszesedés ellen érdemes minél előbb, preventív módon fellépned, ugyanis így megakadályozhatod a betegség kialakulását, a méhcsalád tagjainak elhullását. A kínálatunkban több kiváló készítmény közül is válogathatsz, melyek maradéktalanul ellátják a nekik szánt, roboráló funkciót. A gyenge méhcsaládok megerősítése prioritást élvező feladat. A szervezetük magasabb, vagyis egészségesebb szintre hozásával egyenesen arányosan javulhat a hordási készség mértéke. Az ellenállóság nemcsak, hogy kialakítható a méhekben, hanem fenn is tartható. Ezzel az állandó védelemmel a testükben képesek érintetlenek maradni a leggyakoribb kórokkal például költési meszesedéssel szemben.

Érdemes kombinált termékben gondolkodnod, mely nem csupán egy területre hat pozitívan. Az illóolajok például utánozhatatlanul jók a parazitás fertőzésekkel folytatott küzdelemben. Ha folyékony halmazállapotú készítményt preferálsz, akkor azt vagy a méhek itató táljába, vagy a lepényükbe, cukor szörpbe kell helyezned, mivel az elfogyasztás így garantálható. Az első terápia ideje jó, ha a serkentő etetés időszakára esik, míg a második kört júliustól-szeptemberig valamikor ideális elvégezni. A hordozóanyag hőmérséklete fontos kritérium, ugyanis a túlzott meleg (40 celsius fok felett) hatást gyakorol a termék hatóanyag tartalmára és konkrétan lebontja azt, még azelőtt, hogy hasznosulni tudott volna. A kezelés során érdemes odafigyelned egyrészt az optimális hígításra, ahogy az a használati útmutatóban is szerepel, másrészt az optimális időtartamok betartására.

Meszesedés ellen hatékonyan léphetsz!

Ha minden előírást betartottál, akkor a roboráló készítmény bátran adagolható, mellékhatások vagy ellenjavallatok nem ismertek, így nyugodt lehetsz méheid épségében.