Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nutriphor nyalótömb 15 kg

Ár:
11.620 Ft (9.150 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.780 Ft
Elérhetőség:Raktáron: szállítás 1 munkanapon belül
Központi raktáron: szállítás 4 munkanapon belül
Előrendelhető: a szállítási időről e-mailben értesítjük
Előrendelhető

TAKARMÁNYOZÁSI JELENTŐSÉGE

A legelők, és az etetett takarmányok alacsony ásványi anyag és vitamintartalma miatt csak megfelelő makro és mikroelem kiegészítéssel, vitaminpótlással tudjuk elérni, hogy a növendék állatokból egészséges, szilárd szervezetű, hosszú hasznos élettartamú és nagy termelésű tehenek, illetve tenyészállatok fejlődjenek.
Menny.:db

  • Többéves állatgyógyászati tapasztalattal rendelkező csapat
  • Kiszállítás akár 24 órán belül

Leírás és Paraméterek

HATÁSMECHANIZMUS:

Az állatok szervezetében a ß-karotin nem, vagy csak rövid ideig raktározódik, ezért folyamatos pótlása szükséges. Szaporodásbiológiai hatása a tüszők érési folyamatában, a sárgatest működésében és a rendszeres ovulációban nyilvánul meg. Könnyen oldódó PhorMag tartalma a vázizom-rendszer támogatásán keresztül pozitív hatással van a növekedésre, segíti az izomrendszer működését, és a vehemépítést.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Egy 15 kg-os nyalótömböt a  könnyebb hozzáférés érdekében 20 állat részére helyezzen ki a megfelelő tartóba, az állatok fejmagasságába. Átlagos napi felvétel 55 g/tehén

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG:

Magas nyomású préseléses eljárással készül, ami biztosítja a fizikai behatásokkal, csapadékkal szembeni nagyfokú ellenálló képességét.

KIEMELT ELŐNYÖK

KORAI TENYÉSZTÉSBE VÉTEL
A takarmányértékesítés javítása, a napi tömeggyarapodás növelése egyaránt hozzájárulnak, hogy a növendékek előbb elérjék a tenyésztésbe vételhez szükséges testsúlyt, nemi működésük kiteljesedjen, és javuljon a fogamzási arány.
ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÁS
A növendék állatoknak megfelelő arányban egészíti ki a takarmányok alacsony ásványi anyag tartalmát . A teljes makro- és mikroelem sor biztosítja az immunrendszer megerősödését, a hiánybetegségek megelőzését.
SIKERES SZAPORODÁS BILÓGIA
A Nutriphor folyamatos használatának köszönhető a jól látható ivarzási jelek, a tiszta ivarzási nyálka, a jól erigáló méh, a megfelelő sárgatest működés, a jó termékenyítési index. A szexált szaporítóanyag használata növeli ezeknek a tulajdonságoknak a fontosságát.
INTENZÍV BENDŐMŰKÖDÉS
Fokozza a nyáltermelést, növeli az étvágyat, Calseagrit és Biotech tartalmán keresztül optimalizálja a bendő kémhatását. Ezek együttes hatására javul a takarmányértékesítés, nő a napi tömeggyarapodás.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!