Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Nyalósók a haszonállatok egészségéért

 

Azok, akik juhok, kecskék és más haszonállatok tenyésztésével foglalkoznak a mindennapok során, pontosan tisztában vannak azzal, hogy milyen nagy kihívásokat tartogat a megfelelő tápanyag biztosítása az állatok számára.

Sokszor ugyanis a hagyományos táplálék nem bizonyul elegendőnek ahhoz, hogy egészségesek legyenek. Ilyenkor érdemes a nyalósó használata mellett dönteni, hiszen ez által biztosíthatjuk számukra a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat. Webáruházunkban többféle kiszerelésben is kínálunk vödrös nyalósókat, melyek kiváló étrendkiegészítőnek minősülnek. Cégünk kizárólag olyan termékek értékesítésével foglalkozik, melyek magas minőségű alapanyagokból kerülnek előállításra. Ez abban az esetben is igaz, ha takarmányokról, állateledelekről, vitaminokról vagy étrendkiegészítőkről van szó.

A legelők, illetve a hagyományosan alkalmazott táplálékok alacsony ásványi anyag- és vitamintartalma miatt sok esetben nélkülözhetetlen azoknak a termékeknek a használata, melyek lehetővé teszik az egészséges étrend kialakítását. Sok állattartó úgy gondolja, hogy a nyalósó csak a növendék állatok táplálásakor válik szükségszerűvé, ez azonban nem teljesen igaz, hiszen a felnőtt állatok esetében is nagyon fontos a minőségi táplálék biztosítása. Ez garantálja a haszonállatok hosszú élettartamát, ami az állattenyésztésben egy rendkívül lényeges szempont. A professzionális gyártásnak köszönhetően a nálunk kapható nyalósók nagy nyomású préseléssel készülnek, így a fizikai behatásokkal és a csapadékkal szemben is rendkívül ellenállók.

Tartalomhoz tartozó címkék: nyalósó nyalósó webshop