Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Quickbayt légyirtó csalétek

Ár:
28.730 Ft (22.622 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.470 Ft
Elérhetőség:Raktáron: szállítás 1 munkanapon belül
Központi raktáron: szállítás 4 munkanapon belül
Előrendelhető: a szállítási időről e-mailben értesítjük
Raktáron
Zárt térben házi legyek irtására használható.
Menny.:db

  • Többéves állatgyógyászati tapasztalattal rendelkező csapat
  • Kiszállítás akár 24 órán belül

Leírás és Paraméterek

Halvány rózsaszín szemcsés, jellegzetes szagú, vízben jól oldódó granulátum. Hatását a házi legyekre gyomorméregként fejti ki. Biztonságát a hozzá adott keserű anyag (Bitrex) fokozza. 2 kg-os töltőtömeggel garanciazáras műanyag vödörben kapható.

Hatóanyag:

0,5% imidakloprid, 0,1% muszkamon

Használati utasítás

Kétféle módon, kiszórva, illetve vízzel hígítva kenhető pépként használható fel. 

Kiszórva granulátumként: A vödörből a szükséges mennyiségű készítményt szórjuk ki vízszintes felületre, a házi legyek által látogatott helyekre, pl. ablakpárkányra, válaszfalak tetejére, tartógerendákra. Ügyeljünk arra, hogy az egyes szemek egymással érintkezzenek, de kupacok ne keletkezzenek. A hatékonyság fokozható, ha a szemcséket valamilyen lapos tárgyra (pl. tálcára) helyezzük és enyhén megnedvesítjük.

Kenhető pépként: A vödörben vagy kizárólag erre szolgáló edényzetben 1 kg mennyiséget 0,5-1 liter langyos vízzel jól keverjük el, majd várjunk 15 percig, hogy a granulátum részecskék teljesen feloldódjanak. lapos ecsettel 5 cm széles és 50 cm hosszú csíkokat kenjünk a legyek kedvenc tartózkodási helyeire (pl. gerendákra, ablakokra, ablakkeretekre, lámpatestekre, tartóoszlopokra), olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el. Az irtószert úgy is alkalmazhatjuk, hogy a mennyezetre 50x30 cm nagyságú kartonlapot vagy funér lemezt függesztünk fel, amelynek mindkét oldalára előzetesen a mérgezett pépet felkentük. A pépet az elkészítés után fel kell használni. Ha a felkent csalétek szennyeződik, porosodik, az irtószer kihelyezést meg kell ismételni. 1 kg csalétek 500-600 nm alapterületű helyiség kezelésére elegendő.

Eltarthatóság:

Gyártástól számítva 5 évig használható fel.

Tárolás:

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!