Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Barzó Állatgyógyászati Centrum a keleti régió meghatározó kereskedelmi és szolgáltató cége.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt, innovatív gondolkodásmódunknak és magasan képzett csapatunknak köszönhetően évről évre nagyobb alapterülettel és bővülő szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Felismerve a jelenlegi piaci helyzetet, a növekvő kereslet miatt egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az állatgyógyászati készítmények, tartástechnológiai eszközök és kisállattartási kellékek forgalmazására, mely tevékenységünket 2017. év végétől országos szintre emeltük webáruházunknak köszönhetően.

Áthidalva a földrajzi korlátokat alapelvünk továbbra is változatlan, magas színvonalú kiszolgálás és minőségi termékek biztosítása vásárlóink részére. Célunk, hogy felülmúljunk minden várakozást és a lehető legjobbat nyújtsuk.

Több éves szakmai tapasztalattal és profi csapattal állunk érdeklődőink rendelkezésére. Kizárólag a felállított követelményeinknek megfelelő gyártó és forgalmazó cégekkel dolgozunk együtt, így a webshopunkban szereplő termékek minden esetben kiemelkedő szintet képviselnek.

Mi nem egy átlagos kisállateledel webáruház vagyunk, akik a lehető legtöbb márkát felveszik a palettájukra a profit növelése érdekében. Számunkra a vásárlói megelégedettség a legfontosabb, ezért olyan termékekkel nem foglalkozunk, amit mi magunk sem vásárolnánk meg kedvenceink vagy haszonállataik részére.

…mert minden állat különleges törődést érdemel