Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Védd meg a méheidet az atkák ellen!

A méhészkedés remek elfoglaltságot nyújt, ugyanakkor sok kihívást is tartogat, ha igazán jól akarod csinálni ezt a nagyszerű mesterséget. A felelősségteljes és körültekintő magatartás minden körülmények között fontos, ellenkező esetben nagy veszélynek teheted ki a méhcsaládokat.

Sokszor a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékpótlás mellett, az atka elleni védelem biztosításának is szerepelnie kell a napirendedben. Ehhez szerencsére nem kell hosszas körútra indulnod a közeli szaküzletekbe, hiszen a szükséges termékek csak karnyújtásnyira vannak Tőled. A kínálatunkban található készítmények nagyon változatosak, és többek között az oxálsav termékek is helyet kaptak a virtuális polcokon. Az, hogy melyik a legjobb választás, sok tényezőtől függ. Például nem mindegy, hogy milyen időszakban kerül alkalmazásra a szer, és persze az is befolyásolhatja a döntést, hogy mekkora veszély ellen kell megvédeni a méheket.

Az oxálsav sok esetben ideális választásnak bizonyul, ami annak köszönhető, hogy rendkívül gyors és hatékony eredményt nyújt a rovarirtás során. Az atka elleni védekezés megköveteli a gyors reagálást, ha ugyanis késlekedsz vagy sokat töprengsz azon, hogy melyik készítményt válaszd, akkor könnyen előfordulhat, hogy késő lesz a cselekvéshez. Éppen ezért érdemes alaposan megtervezned, hogy mikor és hogyan lépsz fel a paraziták ellen. Az oxálsav birtokában biztonságban tudhatod a méhcsaládokat. Ha időben gondoskodsz a beszerzésről, akkor mindig kéznél lesz, amikor szükség adódik a használatára.

Tartalomhoz tartozó címkék: méhészet oxálsav