Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Advantix csepp, az élősködők rémálma

A kisállatoknak sok kellemetlenséget okoznak a bundájukban megtelepedő élősködők, amik többek között bőrirritációt és viszkető érzést is előidézhetnek. Legyen szó kullancsról, bolháról, szőrtetűről vagy szúnyogról, felelősségteljes gazdiként nagyon fontos, hogy kellő védelmet biztosíts ellenük a kutyádnak.

Az Advantix csepp egy olyan készítmény, ami speciálisan a nem kívánatos élősködők ellen lett kifejlesztve. Az oldatot a kutya nyakára, illetve hátára kell csepegtetni a szőr alatti bőrfelületre, ami után, szinte azonnal kellő biztonságban tudhatod a kedvencedet. A kullancsok különösen nagy veszélyt jelentenek a négylábúakra, azok ugyanis különböző súlyosságú betegségeket is terjesztenek. A kutatások szerint, közel kétszáz egészségügyi probléma miatt tehetők felelőssé, amik között az agyhártyagyulladás és a Lyme-kór is szerepel.

Az Advantix csepp repellenes hatással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a paraziták nem tudnak megkapaszkodni a bőrfelületen, így lepottyannak az állatokról és rövid időn belül elpusztulnak. Ha már megtörtént a baj és a kullancs befészkelte magát a kutyád bőrébe, akkor tudnod kell, csak speciális segédeszközök használatával lehet eltávolítani onnan. Ilyenkor ajánlott azonnal szakemberhez fordulni, aki precízen el tudja végezni a műveletet. Az esetet követően csak reménykedhetsz benne, hogy a négylábú kedvenced nem fertőződött meg. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned a megelőzésre, amihez nagy segítséget nyújt Számodra az Advantix csepp. 

Tartalomhoz tartozó címkék: advantix advantix csepp