Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Foresto bolhanyakörv a kutyák védelméért

A kisállatok akkor boldogok igazán, ha a gazdájuktól megkapják a kellő figyelmet és gondoskodást. Ez azonban nemcsak azt jelenti, hogy nagy adag szeretetet, kényelmes otthont és megfelelő táplálékot kell biztosítani számukra.

A mindennapok során a paraziták rendkívül nagy veszélyt jelentenek rájuk, ugyanis nemcsak bőrirritációt okozhatnak számukra, hanem meg is fertőzhetik őket betegségekkel. Ennek elkerülésében nyújt segítséget a speciális kialakítású Foresto bolhanyakörv, ami hihetetlenül hatékony a rovarirtás terén. A hagyományos kialakítású társaival szemben, sokkal nagyobb védelmet tud nyújtani az állatoknak, ami annak köszönhető, hogy a hatóanyagait nem egyszerre, hanem kisebb dózisokban, folyamatosan adagolja. Ha a Foresto bolhanyakörv mellett teszed le a voksodat, akkor a felhelyezést követően akár 8 hónapon keresztül biztonságban tudhatod a kedvencedet.

Az élősködők elleni védelem nagyon fontos, ugyanis a kutyád közérzete és egészségügyi állapota függhet attól, hogy mekkora figyelmet szentelsz a megelőzésre. Ha arra leszel figyelmes, hogy a háziállatod szenved a viszketéstől és állandóan vakarja magát, akkor sincs késő, hogy feltedd rá a Foresto bolhanyakörvet, az ugyanis egy csapásra elűzi a bundájában megtelepedő parazitákat. A professzionális kialakításnak köszönhetően a termék egyáltalán nem szorítja vagy irritálja a kutya nyakát, így biztosan nem lesz ellenére a felhelyezés. A nyakörv szinte elnyűhetetlen, így hosszú időn keresztül meg tudja őrizni az eredeti állapotát, amiben a vízállóságnak is nagy szerepe van.

Tartalomhoz tartozó címkék: bolhanyakörv foresto bolhanyakörv